miercuri, iulie 09, 2008

Din ciclul "Femeie la volan"

Personaj: o anume femeie, cu fata dura barbateasca concentrata, de dimensiuni 4 x 4.

Loc de desfasurare: intersectia str Plantelor cu str Traian.

Actiune: doamna la volanul unui Logan albastru, manuia masina sa intre pe strada Plantelor.

Observatie: pentru necunoscatori... strada Plantelor nu este cu strada sens unic, desi pe site-ul politiei rutiere exista o sectiune unde cetatenii pot sa isi dea cu parerea care strazi ar trebui sa fie sens unic sau transformate in sens unic... o astfel de parere am trimis si eu referitor la strada Plantelor, o straduta pe care fluxul masinilor este, in general, dinspre Popa Nan spre Traian (mai ales dimineata) si care datorita masinilor parcate este echivalentul unei singure benzi.

Actiune: - continuare - ... si intra pe strada, se incurca cu masinile care tranzitau Plantelor si totusi se incapataneaza sa avanseze, moment in care loveste masina parcata de pe dreapta ei. Se opreste intrigata "Oare ce sunt sunetele care tocmai s-au auzit?!?!?" ...5 secunde de procesare a informatiilor... dupa care a 1-a si dai cu tupeu inainte... porneste alarma masinii parcate, tanti cu Logan ii da tot inainte. Masina parcata ramane in urma cu portiera, aripa fata stanga si roata din fata stanga DISTRUSE... cu alarma urland... si FEMEIA LA VOLANul Loganului se indrepta voiniceste catre mine. Moment in care am decis, ca nu o las sub nici o forma sa ma ocoleasca, cine stie cum ma darama si pe mine... MARSARIER! si fugi din calea inconstientei!!!
... am reusit sa o evit pe tanti!... si pe gura mea a iesit un "Futu-i!@?!@!?"

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pai, toate pramatiile astea de soferite (si soferi) alcatuiesc un ghiveci, prin apartenenta la acelasi coeficient de inteligenta cu regnul vegetal. Astfel, simtindu-se o adevarata planta, s-a alaturat clubului, intrand in fortza...intr-o masina, pe strada unde credea ca se afla sediul Plantelor Automobiliste :)

Mefi spunea...

Din pacate, am reintalnit o situatie similara, de data asta UN sofer ... care in momentul in care a lovit masina din dreapta lui... pentru ca nu avea suficient loc sa se inghesuie... a accelerat ca sa treaca mai departe :D si asta chiar la semaforul din fata KFC-ului de la Unirea, sub privirile unui domn politist, care cica dirija circulatia... dar tot mai simpatice sunt povestirile despre ELE ;)))

Anonim spunea...

S-ar putea sa fiti surprinsi: "coeficientul de inteligenta" la multe exemplare din regnul vegetal poate sa fie mult superior celui posedat de unele exemplare considerate a fi umane.
In afara de mostenirea genetica, vinovata este educatia (mai bine zis lipsa ei) si EGOISMUL FEROCE care, din pacate, este cultivat cu obstinenta in acest moment. Scuza: amplifica dorinta de concurenta!
Rezultatele se vad deja.